Selvutviklingskurs & Foredrag

Kurs i selvutvikling med webpsykologenJeg har jobbet som klinisk psykolog i snart 9 år. Jeg jobber primært med selvutvikling i ulike former for grupper, og det er gruppespsykoterapi som er mitt spesialfelt. I tillegg til min jobb som psykoterapeut og klinisk psykolog, driver jeg dette nettstedet i privat regi. Mitt mål er å spre kunnskap om mental helse og muligheter for vekst og utvikling til så mange som mulig. Parallelt med utviklingen av WebPsykologen, har vi etablert selvutviklingskurs for ”folk flest”. Dette har vi holdt på med siden 2009, og kursen har blitt svært populære. I dag driver jeg tre faste kursmoduler i Kristiansand (se under), men jeg påtar meg også andre oppdrag.

Sondre Risholm Liverod fra WebPsykologen.noJeg kan skreddersy kurs for bedrifter, ledergrupper eller andre organisasjoner. Mitt utgangspunkt er psykologi og filosofi presentert på en praktisk anvendelig måte. Ved hjelp av dybdepsykologiske tolkningsmuligheter, veldokumenterte teorier knyttet til praktiske eksempler er mitt mål å bevege deltakerne både på et personlig plan, men også på et mellommenneskelig plan. Tema kan variere etter behov og ønske. Lederstil, arbeidsmiljø, personlig vekst og utvikling, parforhold, mindfulness og vår håndtering av følelser og konflikter er blant de temaene jeg ofte snakker om.

 

Min erfaring er at utbytte blir best dersom innholdet formidles med humor og hverdagslige eksempler. Mitt mål er at deltakerne skal le mye, anspores til å reflektere over seg selv, få mer innsikt i det mellommenneskelige landskapet og inspireres!

 

Working metal gears inside businessman head in concrete wall backgroundKursene kan tilpasses og fungere godt på alt fra julebord, inspirasjonsdager til mer faglige anledninger. Fokus kan knyttes opp mot den enkeltes muligheter, eller vi kan se på kulturen i større grupper og på arbeidsplasser. Kursenes største styrke er humor og evnen til å sette ord på det som ofte ligger i skyggen av vår bevissthet, men likevel hindrer oss på en eller annen måte. Kursene tilstreber å gjøre det ”ubeviste bevisst” på en måte som ansporer til spenning, positiv bevegelse og vekst.

 

Kontakt

 

For spørsmål eller bestilling kan du kontakte meg på følgende måter

 

 

Vårt faste kursprogram består av tre selvstendige kursmoduler

 

Vi har nå tre forskjellige kurs i selvutvikling. Alle kursene bygger til en viss grad på hverandre, men man kan også ta hvilken som helst modul som en selvstendig enhet.


Modul 3 – Psykologi og mindfulness som selvutvikling
Modul 2 –
Hverdagslivets psykologi, selvutvikling & mindfulness 

Modul 3 – Livsmønster, utviklingsmuligheter & meditasjon

Tilbakemeldinger på kurs fra tidligere deltakere

 

Vi evaluerer alle våre selvutviklingskurs i forhold til flere faktorer, og følgende gjennomsnitt bygger på over 400 tilbakemeldinger fra kursdeltakere. Streken angir gjennomsnittet av det folk har skåret på evalueringsskjemaene etter endt kurs.

 

Evaluering av kurs

 

Vi ber også om en skriftlig tilbakemelding fra våre deltakere, og vi er stolte av den begeistringen kursdeltakerne formidler etter dagskursene. Ny kunnskap, ettertenksomhet, praktiske verktøy og inspirasjon er noe av det kursdeltakerne sitter igjen med.

 

 

 • ”Veldig praktisk og oversiktlig. Lett å bruke i hverdagen”
 • ”Jeg liker den akademiske tilnærmingen og teorien i tett relasjon med praksis. Det gir både dybde og faglig tyngde!”
 • ”Utrolig dedikert og engasjert foreleser. Har gitt mange ”knagger” og impulser til videre selvutvikling.”
 • ”Gode og innsiktsfulle forklaringer, og samtidig lett forståelig”
 • ”Veldig interessante, skulle bare ønske det var mer!”
 • ”Utrolig mye lærerikt stoff, kunnskapsrik og dyktig foreleser”
 • ”Masse bra eksempler for å forklare psykiske mekanismer”
 • ”Supert! Psykologi presentert på en lettfattelig og praktisk måte! Takk!”
 • ”Mye innsikt og veldig konkret til hjelp i hverdagen.”
 • ”Beste kurset jeg har vært på. Utrolig god formidling. Alt var interessant. Takk!”
 • ”Oppbyggende og forståelig kunnskap som kunne knyttes til egen situasjon.”
 •  Temaene var veldig relevante. Rett inn i egen hverdag. God formidlingsevne hos foredragsholder.
 • Veldig bra med en uformell tone og veldig interessant info. Foreleser er dyktig og veldig til stede.
 • Kunnskap, humor og formidabelt engasjement. Veldig interessant om menneskesinnet.

 

16 tanker om “Selvutviklingskurs & Foredrag”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Bare enda et WordPress-nettsted